Κυριακή 27 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ: Αραιές νεφώσεις που στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι και στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Σε περαιτέρω άνοδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ: Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά και βόρεια σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν παροδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Ανεμοι: στα δυτικά βορειοδυτικοί μέτριοι, στα ανατολικά νοτιοανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες.

ΤΡΙΤΗ: Λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά. Ανεμοι: νότιοι - νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ και στα πελάγη 5 μποφόρ, οι οποίοι σταδιακά και από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ