Σάββατο 26 Απρίλη 2008 - Κυριακή 27 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

ΜΕΓ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Στη δυτική Ελλάδα και τη Μακεδονία νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα αυτά, που κατά τόπους θα είναι έντονα, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας. Τη νύχτα στη βόρεια Ελλάδα, στην Ηπειρο, στο βόρειο Ιόνιο και τη Δυτική Στερεά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Στο Ιόνιο δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε περαιτέρω πτώση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Σε βόρειο Ιόνιο, Ηπειρο, Μακεδονία, Θράκη και Δυτική Στερεά παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα αργότερα θα εξασθενήσουν στο νότιο Ιόνιο και τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ