Σάββατο 26 Φλεβάρη 2022 - Κυριακή 27 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Ραντεβού των κορυφαίων στο ΣΕΦ

Με τη συμμετοχή αρκετών από τα κορυφαία ονόματα στη χώρα και συνολικά περίπου 700 αθλητών και αθλητριών διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Δεσπόζουν οι παρουσίες του χρυσού Ολυμπιονίκη στο μήκος Μίλτου Τεντόγλου, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, του Εμμανουήλ Καραλή στο επί κοντώ, ο οποίος προέρχεται από σπουδαίες επιδόσεις, και της Ραφαέλας Σπανουδάκη στα σπριντ, η οποία έχει ήδη πιάσει το όριο για το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι. Συμμετέχουν επίσης αθλητές που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον θεσμό, όπως ο Δημήτρης Τσιάμης με 15 νίκες στο τριπλούν, ο Ανδρέας Δημητράκης με 12 νίκες στα 1.500 μέτρα, ο Κώστας Φιλιππίδης με 10 νίκες στο επί κοντώ, ο Κώστας Δουβαλίδης με 10 νίκες στα εμπόδια και η Ελισάβετ Πεσιρίδου με 8 νίκες στο ίδιο άθλημα.

Το απογευματινό πρόγραμμα και των δύο ημερών θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 (17.00).

SUPER LEAGUE 1
Αθηναϊκό ντέρμπι και κομβικές κόντρες

Το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς και οι κομβικές αναμετρήσεις Αστέρα Τρίπολης - Αρη (για μια θέση στα πλέι οφ) και Απόλλωνα Σμύρνης - Ατρόμητου (στη μάχη της παραμονής), ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 26η αγωνιστικής στην Super League 1. Αναλυτικά:

Σάββατο 26/2: Αστέρας Τρίπολης - Αρης (17.15 - Novasports 2), Παναιτωλικός - Βόλος (19.30 - Cosmote Sport 2).

Κυριακή 27/2: ΠΑΟΚ - Ιωνικός (17.15 - Novasports 2), Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (19.30 - Cosmote Sport 1), Ολυμπιακός - ΟΦΗ (19.30 - Novasports Prime).

Δευτέρα 28/2: Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος (19.30 - Cosmote Sport 1), ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία (19.30 - Novasports Prime).

ΜΠΑΣΚΕΤ
Δοκιμάζεται στην Τουρκία η Εθνική ανδρών

Ενισχυμένη με τους διεθνείς από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, η Εθνική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει τη Δευτέρα 28/2 την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη, στον δεύτερο συνεχόμενο αγώνα των δύο ομάδων για τον 2ο ευρωπαϊκό όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Στόχος της Εθνικής η νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία το καλοκαίρι του 2023.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ