Σάββατο 26 Γενάρη 2019 - Κυριακή 27 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική και τη νότια νησιωτική χώρα. Στα βορειοδυτικά της χώρας θα εκδηλωθούν παροδικές νεφώσεις και χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά της Κρήτης. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, στα κεντρικά και τα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και στα υπόλοιπα νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή στην Πελοπόννησο, στην ανατολική και τη νότια νησιωτική χώρα και το πρωί στη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νοτιοανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες. Στα υπόλοιπα μέρη της χώρας θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, στα βόρεια, στο ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία στα υπόλοιπα μέρη της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ