Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 - Κυριακή 26 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24

ΚΑΙΡΟΣ

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός το Σάββατο με πρόσκαιρες νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (εκτός Θράκης), ενώ στα δυτικά θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια, όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ