Σάββατο 25 Μάη 2019 - Κυριακή 26 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, που βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια της ανατολικής χώρας θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα την Κυριακή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις που από τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα δυτικά και στα βόρεια θα αυξηθούν. Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 - 4 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στο Ιόνιο 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα νότια.

Τη Δευτέρα στα δυτικά, στα κεντρικά και τα βόρεια αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και, κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ στα βόρεια πρόσκαιρα θα ενταθούν ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5, στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές δε θα σημειώσει μεταβολή, αλλά στα δυτικά θα σημειώσει μικρή πτώση και στα νοτιοανατολικά μικρή άνοδο.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ