Πέμπτη 25 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΤΡΟΛΕΪ: Στάση εργασίας (11 π.μ.- 4 μ.μ.) θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, λόγω Γενικής Συνέλευσης. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 10 π.μ. ενώ η κυκλοφορία τους αναμένεται να αποκατασταθεί έως τις 5 μ.μ. Στη γενική συνέλευση θα εξετασθούν η υπογραφή ΣΣΕ και ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός - προϋπολογισμός.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Το διευθυντή καθαριότητας για τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις του σε βάρος συνδικαλιστών καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΔΣ του Συλλόγου Μονίμων και Αορίστου χρόνου υπαλλήλων Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Χαρακτηριστικό είναι ότι χτες το πρωί δεν άφησε τον αντιπρόεδρο του Σωματείου να αναρτήσει στο γκαράζ των απορριμματοφόρων κάλεσμα στη γενική συνέλευση που θα γίνει σήμερα στις 3 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο «Αγίας Βαρβάρας».

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ: Την εταιρεία ΑΚΤΩΡ καταγγέλλει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, η οποία απέλυσε τον οικοδόμο Θωμά Ζογγό, μέλος του ΔΣ του παραρτήματος στο Ιλιον, διότι δεν υπέκυψε στις πιέσεις της εργοδοσίας για μείωση του ημερομισθίου. «Η ενέργεια αυτή δε στρέφεται μόνο κατά του συναδέλφου, αλλά είναι ευθεία επίθεση στη φωνή και τη δράση του Συνδικάτου», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Το Συνδικάτο προχωρά την Παρασκευή 26 Απρίλη σε 2ωρη στάση εργασίας (10 -12 μ.) στο έργο «Διευθέτηση του ρέματος Εσχατιάς» και συγκέντρωση στο χώρο του εργοταξίου.

«ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ»: Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών και πορεία διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μαξίμου, προχωρούν σήμερα Πέμπτη οι εργαζόμενοι στην «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα» απαιτώντας την εξόφληση των δεδουλευμένων και τη λειτουργία της εταιρείας.
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org