Κυριακή 24 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Αγωνιστικών Συνδυασμών
Σήμερα, Κυριακή 24 Σεπτέμβρη

-- Ο Γιώργος Μαυρίκος, στις 9 το πρωί, θα παραστεί και θα μιλήσει στο 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Ξύλου, που θα γίνει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (στο συνέδριο μετέχουν περισσότεροι από 100 αντιπρόσωποι από 40 χώρες).

-- Ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης με τη ΝΑΣ, θα χαιρετίσει στη ΓΣ της Ενωσης Ηλεκτροτεχνιτών και Βοηθών Ανελκυστήρων Βορείου Ελλάδας στο ΕΚΘ, στις 11.30 π.μ.

- Η ΝΑΣ και η ΔΑΣ Σερρών θα παρουσιάσουν τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών σε κοινή εκδήλωση που θα γίνει στη μουσική ταβέρνα «Το Στέκι του Ραφ» στην Κοιλάδα, στη 1 μ.μ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Αύριο, Δευτέρα 25 Σεπτέμβρη

-- Ο Στέλιος Μπενετάτος, δήμαρχος Νίκαιας και εκ νέου υποψήφιος, θα περιοδεύσει στις 7 π.μ. σε εργαζόμενους του Δήμου (Συνεργεία), στις 11 π.μ. στη Λαϊκή Αγορά (κέντρο), στις 12:30 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό και στις 6.30 μ.μ. θα περιοδεύσει σε Καυκάσου και Κοτυόρων (έναρξη από πλ. Αρεως).

-- Ο Γ. Ζιώγας, θα χαιρετίσει στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Συνεργασία για τα Πεύκα», στις 8 μ.μ.

-- Ο Παναγιώτης Σοφός, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με την ΠΑΣΥ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση, στην πλ. Χρυσούπολης, στις 7 το βράδυ.

-- Ο Κώστας Ξυλούρης, υποψήφιος νομάρχης Ηρακλείου με τη ΝΑΣ και ο Στέλιος Ορφανός, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με την «Αγωνιστική Κίνηση Δημοτών», θα περιοδεύσουν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, στις 9 το πρωί.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ