Σάββατο 24 Μάρτη 2018 - Κυριακή 25 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο ο καιρός προβλέπεται άστατος και κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, στα κεντρικά και τα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα υπόλοιπα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια και κεντρικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός αναμένεται άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στην υπόλοιπη χώρα νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα κεντρικά και τα νότια.

Και τη Δευτέρα ο καιρός αναμένεται άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 στα ανατολικά τοπικά έως 8 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org