Σάββατο 24 Δεκέμβρη 2011 - Κυριακή 25 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12

Στη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες το ανατολικό Αιγαίο, νεφώσεις με τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε σχετικά πεδινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ, που το βράδυ από τα δυτικά και βόρεια θα εξασθενήσουν σταδιακά. Θερμοκρασία: σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και νυχτερινές ώρες που κατά τόπους στη βόρεια χώρα θα είναι ισχυρός.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/12

Λίγες νεφώσεις που στην ανατολική και νότια χώρα θα είναι αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και ασθενείς χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά και τη δυτική Μακεδονία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, καταιγίδες στα νοτιοδυτικά και χιόνια στα βορειότερα ορεινά και ημιορεινά. Βελτίωση τη νύχτα στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο νότιο Αιγαίο 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και νυχτερινές ώρες που κατά τόπους στην ανατολική και βόρεια ηπειρωτική χώρα θα είναι ισχυρός.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/12 και ΤΡΙΤΗ 27/12

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην ανατολική και νότια χώρα με ασθενείς βροχές και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά με βελτίωση από την Τρίτη. Ανεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια πελάγη τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από την Τρίτη. Θερμοκρασία: σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και νυχτερινές ώρες που κατά τόπους στη βόρεια χώρα θα είναι ισχυρός.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ