Σάββατο 23 Μάρτη 2013 - Κυριακή 24 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και τα τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Αραιές νεφώσεις θα εκδηλωθούν κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ: Νεφώσεις θα εκδηλωθούν που βαθμιαία θα αυξηθούν στα δυτικά, στα κεντρικά, στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται την Τρίτη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 9 μποφόρ που την Τρίτη στρέφονται σε δυτικούς και εξασθενούν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ