Σάββατο 22 Δεκέμβρη 2012 - Κυριακή 23 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ: Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν νεφώσεις με χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις θα πέσουν σε ορεινά και ημιορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα νότια, χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και πρόσκαιρα και σε ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί στα δυτικά και το βράδυ και στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές, σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθούν οι μέγιστες τιμές. Τοπικά παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Στη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα νότια και λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής χώρας. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα ανατολικά 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Τοπικά θα σημειωθεί παγετός τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ανατολικά και τα νότια θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωί στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, τη νύχτα όμως και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ