Σάββατο 21 Ιούλη 2018 - Κυριακή 22 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο. Στο εσωτερικό της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας θα φθάσει τους 38 και κατά τόπους τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια της χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ