Τετάρτη 21 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΘΑΝΕ χτες τα ξημερώματα η παραπληγική σύζυγος του 45χρονου Μιχάλη Ψαρρού, που, την περασμένη βδομάδα, σκότωσε, εν ψυχρώ, τον 5χρονο γιο και την 73χρονη πεθερά του και τραυμάτισε το δεύτερο παιδί του στη νέα Αγχίαλο Μαγνησίας. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θ' ανακοινωθούν ύστερα από την ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΙΑΡΡΗΞΗ στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ, στην οδό Πειραιώς 166, στα Πετράλωνα, αποκαλύφθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με τις πρώτες καταγραφές, οι δράστες αφαίρεσαν άγνωστο αριθμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτές. Λίγο αργότερα, σε κοντινή απόσταση, στο «Σεράφειο» πάρκο, βρέθηκαν πεταμένοι μερικοί υπολογιστές.

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ άφησε στο αστυνομικό τμήμα του Λιμένα της Θάσου ένας 35χρονος, ο οποίος θεωρούνταν ύποπτος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας που προσήχθη για εξέταση έχασε τις αισθήσεις του στη διάρκεια της παραμονής του στο αστυνομικό τμήμα. Οπως ανέφερε ο ιατροδικαστής, ο 35χρονος πέθανε από οξύ πνευμονικό και εγκεφαλικό οίδημα, που πιθανότατα προκλήθηκε από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΦΙΑΛΗΣ ΠΡΟΠΑΝΙΟΥ σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας έγινε το πρωί της Καθαρής Δευτέρας στην οδό Νικήτα στον Πειραιά, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του 65χρονου ιδιοκτήτη του που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ. Από την έκρηξη έσπασαν τζάμια που εκσφενδονίστηκαν σε απόσταση 70 μέτρων, αλλά εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κόσμος στο δρόμο λόγω της αργίας και τραυματίστηκε ελαφρά μόνο ένας περαστικός. Προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική.

ΝΕΚΡΟΣ ο σύζυγος από τα σκάγια της καραμπίνας του εραστή της γυναίκας του, ύστερα από φιλονικία. Το έγκλημα διέπραξε, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 50χρονος Αλί Ογλού, ο οποίος πυροβόλησε εξ επαφής με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα τον 66χρονο άνδρα σε ερημική τοποθεσία της Ξάνθης. Στο αυτοκίνητο όπου βρισκόταν το θύμα, επέβαιναν και δύο συγγενείς της γυναίκας του που έγιναν μάρτυρες του εγκλήματος. Ο 50χρονος δράστης παραδόθηκε χτες στην Αστυνομία, ενώ η σύζυγος του θύματος που είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου θεωρείται από την Αστυνομία συνεργός στο έγκλημα.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ