Τρίτη 19 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ...
Κουνάνε το δάχτυλο αντί να απολογούνται

Νέα συκοφαντική επίθεση εξαπέλυσαν συντονισμένα - και ασφαλώς όχι τυχαία - κατά του ΚΚΕ, κέντρα από την αντικομμουνιστική φυλλάδα «Δημοκρατία» έως τον κ. Γ. Πεταλωτή του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ των μνημονίων. Συγκεκριμένα, η «Δημοκρατία», στο οπισθόφυλλο της Δευτέρας 18/2 και με αφορμή τις «αποκαλύψεις Τσουκάτου», υποστήριξε ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που «ούτε για τα μάτια του κόσμου» δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του νόμου σχετικά με τα οικονομικά των κομμάτων, ενώ χρηματοδοτείται για να κάνει «φιέστες για τον Αρη»! Ο δε κ. Πεταλωτής, που βγήκε από το πηγάδι «όλως τυχαίως» την ίδια μέρα, στην κρατική ΕΡΤ1 και με την ίδια αφορμή, ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρεθεί το μαύρο πολιτικό χρήμα που «εισέρρεε προς όλα τα κόμματα, ακόμα και στα αριστερά, τα προοδευτικά κόμματα, σε κόμματα που δεν ήταν εξουσίας», κάνοντας μάλιστα τον ανήξερο για τις σακούλες που σήκωνε ο κ. Τσουκάτος και εγκαλώντας ψευδώς το ΚΚΕ ότι αρνήθηκε τον δημόσιο έλεγχο που πρότεινε ο Γ. Παπανδρέου.

* * *

Για πολλοστή φορά παρατηρούμε αυτούς που πρέπει να απολογηθούν στον ελληνικό λαό για τις μίζες και τις υπόγειες συναλλαγές και για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, την ίδια την αντιλαϊκή πολιτική την οποία εφαρμόζουν εδώ και δεκαετίες σε βάρος του λαού, να αναλαμβάνουν να ρίξουν τη γνωστή λάσπη στο ΚΚΕ για τα οικονομικά του, προσπαθώντας να το λερώσουν με τις δικές τους αμαρτίες. Οι θέσεις και η στάση του ΚΚΕ είναι πασίγνωστες και ξεκάθαρες. Το ΚΚΕ τηρεί τον νόμο για τα οικονομικά των κομμάτων: Δέχεται ελέγχους από ορκωτούς λογιστές - ελεγκτές, από την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, προσκομίζει και δημοσιεύει όλα τα οικονομικά του στοιχεία (ισολογισμούς - απολογισμούς κ.ά.) στα οποία αποτυπώνεται η πραγματική οικονομική του κατάσταση. Ας αφήσουν λοιπόν όλοι τους τις πονηριές...

* * *

Το ΚΚΕ δεν δέχεται και για όλα τα κόμματα να δίνουν λίστα με τα ονόματα και τα προσωπικά στοιχεία των μελών και φίλων τους και να δημοσιοποιούνται στο διαδίκτυο, γιατί αυτό αντιβαίνει στους ίδιους τους νόμους για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η βασική πηγή χρηματοδότησης του Κόμματός μας είναι ο λαός, που έχει πείρα και γνώση. Ξέρει για τις υπόγειες διαδρομές του μαύρου πολιτικού χρήματος και αυτούς που εμπλέκονται σε αυτές. Ξέρει πολύ καλά ότι το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με τη διαφθορά και τη σαπίλα του αστικού πολιτικού συστήματος. Το μαύρο χρήμα δεν περνάει μέσα από την ενίσχυση με κουπόνια των 2 και των 5 ευρώ. Ας μην κρίνουν λοιπόν εξ ιδίων τα αλλότρια. Και αυτή η προσπάθεια συκοφάντησης του Κόμματος θα πέσει στο κενό.


Τ.
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org