Κυριακή 20 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να είναι ο πιο γρήγορος σκακιστής στον κόσμο ο Ινδός Βισβανάθαν Ανάντ. Μετά την πρωτιά στο Μονακό, ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής πήρε την πρώτη θέση στο «Ράπιντ» τουρνουά στο Μίντελφαρτ της Δανίας, (σύστημα ΠΟΥΛ διπλών συναντήσεων) με 5,5 βαθμούς στους έξι αγώνες! Αναλυτικά η τελική βαθμολογία: 1. Ανάντ (Ινδία 2753) 5,5 β. 2-3 Πέτερ Νίλσεν (Δανία 2620), Κουρτ Χάνσεν (Δανία 2610) 3 β. 4. Τζόνι Χέκτορ (Σουηδία 2570) 0,5 β.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ του σκακιού που είναι σχετικά κοντά στο Κορωπί ή έχουν εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού κ.λπ., τους συμβουλεύουμε να λάβουν μέρος σήμερα το πρωί στις 11.00, στις εκδηλώσεις του Σκακιστικού Αθλητικού Συλλόγου Κορωπίου, όπου σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο διοργανώνουν τα «Παπασιδέρεια 2003». Οι σκακιστικές εκδηλώσεις είναι για μικρούς και μεγάλους, θα γίνουν στο Πνευματικό Κέντρο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και περιλαμβάνει: α) Αγώνες τυφλού παιξίματος, β) Αγώνες γρήγορου (5λεπτου) παιξίματος, γ) Αγώνες «Σιμουλτανέ», δ) Διαγωνισμό σκακιστικών προβλημάτων, ε) Εκμάθηση βασικών κανόνων του σκακιού (για αρχάριους κάθε ηλικίας). Ξεκινήστε τώρα και δηλώστε συμμετοχή στις σκακιστικές εκδηλώσεις στις οποίες σας περιμένουν και πολλά έπαθλα!

ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΕΣ συναντήσεις έδωσε η ομάδα σκακιού της Στρ. Σχολής Ευελπίδων που προπονεί ο γνωστός GM Στράτος Γρίβας. Στις 2.4.03 αντιμετώπισε και νίκησε εξαμελή ομάδα του ΣΑΣ Κορωπίου με 4-2, ενώ στις 9.4.03 αντιμετώπισε την ισχυρή ομάδα του Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κορυδαλλού από την οποία έχασε 7,5-2,5.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ