Παρασκευή 20 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΠΑΣΕΓΕΣ: Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της ΠΑΣΕΓΕΣ τη Δευτέρα 23 Νοέμβρη, ζητώντας την ανάκληση της απόλυσης μονίμου υπαλλήλου της οργάνωσης. Η απόφαση για την απεργία πάρθηκε ομόφωνα στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων της ΠΑΣΕΓΕΣ, που έγινε χτες.

ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ: Γενική συνέλευση πραγματοποιεί η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων την Κυριακή 29 Νοέμβρη, στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15, 7ος όρ. πλατεία Κοτζιά), στις 10 π.μ.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Την οργή των συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά έχει προκαλέσει η άρνηση του υπουργού Οικονομίας να δεχτεί αντιπροσωπεία από τις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις. Τα προβλήματα που μαστίζουν τους ασφαλισμένους, σημειώνουν σε επιστολή τους στον υπουργό, και ιδιαίτερα τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, είναι γνωστά από δεκαετίες αλλά καμία κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ) δεν έδωσε λύση. Αφού επαναλαμβάνουν τα αιτήματά τους, μεταξύ των οποίων και ουσιαστικές αυξήσεις στις συντάξεις, κάνουν σαφή την αποφασιστικότητά τους για αγωνιστικές διεκδικήσεις.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ