Τρίτη 20 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΑΘΙΖΗΣΗ: Μετά τα προβλήματα που συνάντησαν όσοι οδηγοί κινήθηκαν την περασμένη Παρασκευή στη Λεωφ. Ποσειδώνος από καθίζηση του οδοστρώματος, χτες, ταλαιπωρήθηκαν όσοι επέλεξαν τη Λ. Κηφισού. Συγκεκριμένα, ένα άνοιγμα 10 πόντων στη γέφυρα Ροσινιόλ ήταν ικανό να προκαλέσει ουρά χιλιομέτρων και ώρες αναμονής μέσα στα αυτοκίνητα. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε αργά το μεσημέρι.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ διαμαρτυρίας κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γαλλικού πραγματοποίησαν κάτοικοι της Νέας Σάντας του Κιλκίς. Οι κάτοικοι απαιτούν να μην παραχωρήσει ο δήμος έκταση που θα χρησιμοποιηθεί ως λατομείο στην εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή της υποθαλάσσιας οδού της Θεσσαλονίκης. Οι κάτοικοι προειδοποιούν ότι αν ο δήμος παραχωρήσει την έκταση και φτιαχτεί λατομείο θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο περιβαλλοντικά η ήδη επιβαρυμένη περιοχή της ΒΙΠΕ του Κιλκίς. Στο πλευρό των κατοίκων ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Ριζοσπαστική Συσπείρωση», Αλκης Χριστοδουλίδης, και ο Κώστα Πινέλης από τη ΝΑΣ Κιλκίς.

ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟμε ενοικιασμένο αεροσκάφος των ΟΑ, που εκτελούσε πτήση (Κέρκυρα - Αθήνα) με ραγισμένο τζάμι πλαϊνού παραθύρου, προκάλεσε χτες εισαγγελική παρέμβαση. Ειδικότερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτης Πούλιος διέταξε χτες τη διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για το περιστατικό. Σε μεσομακροπρόθεσμες μισθώσεις αεροσκαφών αντί των συμβάσεων «πλήρους μίσθωσης», προχωρά η διοίκηση των «Ολυμπιακών Αερογραμμών».

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ σε βαθμό κακουργήματος με τις κατηγορίες της απάτης, ψευδών βεβαιώσεων, πλαστογραφίας, υπεξαγωγής εγγράφων και ηθικής αυτουργίας στις πράξεις αυτές, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου ασκήθηκε χτες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του Δημοσθένη Βεργή, προέδρου οικολογικού κόμματος, καθώς και τεσσάρων υπαλλήλων της Κτηματικής Υπηρεσίας Ανατολικής Αττικής, για υπόθεση καταπάτησης δασικής έκτασης, 452 στρεμμάτων, στο Μαραθώνα, μετά από προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε για την υπόθεση με εντολή του προέδρου του Αρείου Πάγου, Γ. Σανιδά.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ