Σάββατο 2 Μάρτη 2019 - Κυριακή 3 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι, ενώ το απόγευμα θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες σε νότιο Ιόνιο και Πελοπόννησο και το βράδυ σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και κατά τόπους στην Κρήτη. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στα κεντρικά και τα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 που μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν, στο Ιόνιο και από τη νύχτα στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια της χώρας σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το απόγευμα θα περιοριστούν στα νοτιότερα και θα εξασθενήσουν, ενώ τη νύχτα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια και ανατολικά της χώρας.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός τη Δευτέρα με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωί στα νότια και από το απόγευμα στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ που μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα ενισχυθούν στα 5 με 6 και τη νύχτα στα νότια έως τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ