Κυριακή 19 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΟΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορυδαλλού ξεκινάει άλλη μια χρονιά με μεγάλες προσδοκίες, με διάθεση για δουλειά και την υπόσχεση προς τα μέλη του να χαρούν όλοι το αγαπημένο τους άθλημα, το σκάκι.

Ηδη πραγματοποιήθηκε (στις 11 Σεπτέμβρη) η πρώτη συνάντηση για τη σύσταση των προπονητικών κλιμακίων του Συλλόγου και συζητήθηκε η πολύ καλή εμφάνιση του ΕΕΣ Κορυδαλλού στο 38ο Πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ Τουρνουά Συμπολιτείας διοργανώθηκε από την Ενωση Σκακιστών Αιγιαλείας σε συνεργασία με την Ενωση Σκακιστών Πελοποννήσου. Οι αγώνες έγιναν στην αίθουσα του Δημ. Συμβ. του Δήμου Συμπολιτείας και συμμετείχαν 22 σκακιστές και σκακίστριες από το Αίγιο και την Πάτρα.

Νικητές αναδείχθηκαν ο Γιάννης Παγώνης (ΝΕΠ), ο Αλέκος Μπαμπούνης (ΣΟΠ) και ο Λευτέρης Παπανικολάου (ΝΕΠ).

Αλλες κατηγορίες νικητών: 1) έως 8 χρόνων: 1. Ζαφειρόπουλος Σ., 2. Διαμαντόπουλος Ν. (ΕΣ Αιγιαλείας). 2) Εως 10 χρόνων: 1. Αργυρόπουλος Θ. (ΝΕΠ), 2. Κόντης Μ. (Πατραϊκός), 3. Αγιώτατος Β. (Ακαδημία Πέλοπος) 1ο κορίτσι Σπηλιωτοπούλου Βασιλική.

ΣΗΜΕΡΑΚυριακή 19 Σεπτέμβρη θα διεξαχθεί το αναβληθέν 4ο τουρνουά Ράπιντ «Το μεγάλο ροκέ» του Σκακιστικού Ομίλου Θερμαϊκού «Φιλοξένια». Οι αγώνες θα γίνουν σε υπέροχο σκιασμένο χώρο με πεύκα, στην παραλία της Επανωμής, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Σκάκι και φύση, λοιπόν, σήμερα στις 10.30.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ