Τετάρτη 19 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΖΩΝΤΑΝΗ ανέσυραν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης οι πυροσβέστες γυναίκα της οποίας τα κάτω δύο άκρα είχαν εγκλωβιστεί, όταν παρασύρθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, από τον διερχόμενο συρμό του ΗΣΑΠ, στο ρεύμα προς Πειραιά, 300 περίπου μέτρα μετά τον σταθμό του ΚΑΤ στην Κηφισιά. Η γυναίκα διακομίστηκε από ασθενοφόρο τραυματισμένη σε νοσοκομείο.

ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ συνελήφθησαν και 24 προσήχθησαν σε επιχείρηση της Αστυνομίας το περασμένο Σάββατο σε δομή προσφύγων στο κέντρο υποδοχής στο Χαλκειό της Χίου. Η επιχείρηση αυτή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, είχε σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες ενέργειες. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ένα άτομο για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα. Στο πλαίσιο των ερευνών, επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες λαθραίου καπνού, μαχαίρια, ξύλινες ράβδοι, φαλτσέτες και διάφορα οικοδομικά εργαλεία.

ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ σημειώθηκε χτες το πρωί στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στο Γαλάτσι, στην οδό Βενιζέλου 8. Δύο άγνωστοι, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν στο κατάστημα από το υπόγειο και ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων την υπεύθυνη. Στη συνέχεια την ανάγκασαν να τους οδηγήσει στο σημείο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και να το ανοίξει. Πήραν όσα χρήματα υπήρχαν σε αυτό και τράπηκαν σε φυγή. Ερευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών πραγματοποιεί η Αστυνομία.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ το μεσημέρι της Δευτέρας από τις λιμενικές αρχές της Κυλλήνης ο πλοίαρχος του επιβατηγού - οχηματαγωγού «Φιορ ντι Λεβάντε», καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 90 υπεράριθμους επιβάτες από τη Ζάκυνθο.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πυροσβεστική για τη διάσωση αλλοδαπής γυναίκας, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο φαράγγι της Αράδαινας Σφακίων. Η 60χρονη γυναίκα διέσχιζε με ομάδα άλλων περιπατητών το φαράγγι, έχοντας ως προορισμό το χωριό Λουτρό. Σε σημείο της διαδρομής έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο και τον θώρακα. Μέλη της ομάδας των περιπατητών ειδοποίησαν το ξενοδοχείο όπου έμενε και μέσω αυτού ειδοποιήθηκαν οι Αρχές. Στήθηκε επιχείρηση από τα τοπικά κλιμάκια της Πυροσβεστικής, που το απόγευμα μετέφεραν τη γυναίκα στο περιφερειακό ιατρείο Σφακίων για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χανίων.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ