Σάββατο 19 Απρίλη 2014 - Κυριακή 20 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36

ΚΑΙΡΟΣ

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα νότια.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Βελτιωμένος καιρός προβλέπεται στις περισσότερες περιοχές με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω μικρή άνοδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Αρχικά στα δυτικά και σταδιακά στα κεντρικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας με γρήγορη βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ, τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ