Σάββατο 19 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΤΣΑΝΗ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΤΣΑΝΗ
Φωτ. 2

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, χειρουργού γιατρού από το Ευπάλιο Δωρίδας και της συζύγου του ΓΕΩΡΓΙΑΣ και ως αναγνώριση της προσφοράς του στους λαϊκούς αγώνες, στους συναγωνιστές του και στον ίδιο, ο συνεξόριστός του και νοσοκόμος του στο Μούδρο και στη Μακρόνησο, Κώστας Παπαθεοδώρου, από το Βελεστίνο, προσφέρει στο «Ριζοσπάστη» 10.000 δρχ.

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τις παραμονές των Χριστουγέννων του 1999 που έφυγε από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΔΑΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Ηταν από τα παλιά μέλη του ΚΚΕ και για την αντιστασιακή δράση και τις ιδέες του, φυλακίστηκε και εξορίστηκε. Παρέμεινε όμως αταλάντευτος αγωνιστής για τα ιδανικά του ως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του τα παιδιά του πρόσφεραν 22.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΑΜΑΡΤΖΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Παιδείας Ηρακλείου, 30.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

Η οικογένειά του

* * *

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου παππού ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΣΑΜΑΡΤΖΗ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Παιδείας Ηρακλείου, 10.000 δρχ.

ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Εύη Βλαντά

* * *

Στη μνήμη των συντρόφων μου της αποστολής των 189 από το Γουδί, οι οποίοι πέθαναν στους θαλάμους των αερίων και στα κρεματόρια του Νταχάου, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Παντελεήμονα» Αχαρνών, 40.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

Παύλος Αλμπανόπουλος

* * *

Από τη σύνταξή μου των 100.000 δρχ. προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 45.000 δρχ. και 5.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη» στη μνήμη των γονιών μου ΒΑΣΙΛΗ και ΝΤΙΝΑΣ και των αδελφών μου ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΑΤΡΟΥ, ΤΑΣΙΑΣ, ΙΟΥΛΙΑΣ, ΜΗΤΣΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΗ, ΗΛΙΑ και ΣΠΥΡΟΥ.

Κώστας Αρβανίτης

* * *

Στη μνήμη των αξέχαστων γονιών μου ΚΛΗΜΗ και ΑΙΜΙΛΙΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ και των αδερφών μου ΑΛΕΚΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ μελών του ΚΚΕ και στη μνήμη της νύφης μου ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ προσφέρω 15.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αριδαίας.

Κλαίρη

* * *

Φωτ.

Η ΔΗΜΗΤΡΑ Ρωμάνα - ΚΑΡΛΑΥΤΗ, η οποία «έφυγε» από κοντά μας την 1η Δεκέμβρη 2001, υπήρξε υπόδειγμα αρετής σε όλη τη ζωή της. Η αγάπη της για τον άνθρωπο, την πρόοδο και τη δημιουργία τη χαρακτήριζαν και την έκαναν να αγωνίζεται με πείσμα για τα ιδανικά της ειρήνης, της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού. Πιστά και ανυποχώρητα πορεύτηκε μαζί με το σύντροφό της στους αγώνες του λαού.

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας συμπαραστάθηκαν στη σκληρή δοκιμασία από το χαμό της και στη μνήμη της προσφέρουμε 50.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

Ο σύντροφός της Τάκης Καρλαύτης

Τα παιδιά Ελένη - Γιάννης - Παναγιώτης

  • Στη μνήμη της συντρόφισσάς μας Δήμητρας Καρλαύτη, η οποία αγωνίστηκε με θάρρος από τις γραμμές του ΚΚΕ και μας δίδαξε πώς να αγωνιζόμαστε με αξιοπρέπεια και θάρρος προσφέρουμε 10.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση.

Αποστολιά Λαζαρίδου - Εμμ. Παναρέτου

* * *

Στη μνήμη του ΧΡΙΣΤΟΥ ΛΙΓΑΤΟΥ, τον οποίον σεβόμουνα, εκτιμούσα και αγαπούσα, προσφέρω στο ΚΚΕ, το Κόμμα του, 10.000 δρχ.

Παναγιώτης Καραντώνης

* * *

φωτ.

Στη μνήμη της αγαπημένης συζύγου και μητέρας ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗ, που συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από το θάνατό της, και του θείου μας ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ, ο οποίος πέθανε στις 28 Δεκέμβρη 2001, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κουκακίου 25.000 δρχ.

Μήτσος, Βασίλης Τσιτσάνης



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ