Πέμπτη 18 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ο

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΥΠΟΥ: Με στάσεις εργασίας και Γενικές Συνελεύσεις, που ξεκίνησαν χτες το βράδυ και συνεχίζονται σήμερα το πρωί, οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία Τύπου διεκδικούν την υπογραφή νέας ΣΣΕ, που να προβλέπει ό,τι και η τελευταία. Επίσης, διεκδικούν να σταματήσουν οι καθυστερήσεις πληρωμών και να παρθούν μέτρα για τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στην «Ιριδα».

ΦΟΥΡΝΟΙ «ΒΕΝΕΤΗ»: Παράσταση διαμαρτυρίας στο κατάστημα της αλυσίδας φούρνων «Βενέτη» στο Μενίδι (λεωφόρος Καραμανλή) θα κάνουν αύριο, Παρασκευή, στις 10 π.μ., το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής και η Λαϊκή Επιτροπή Μενιδίου, με αίτημα να παρθούν πίσω οι απολύσεις δύο εργαζομένων, μελών του Συνδικάτου. Οπως καταγγέλλει το Συνδικάτο, οι δύο εργαζόμενοι μπήκαν στο στόχαστρο της εργοδοσίας μετά τη συμμετοχή τους στην απεργία της 1ης Μάη και τελικά απολύθηκαν με λίγες μέρες διαφορά.

ΤΡΟΦΙΜΑ - ΠΟΤΑ: Σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, με ευρεία ολομέλεια όλων των σωματείων της χώρας, με θέμα τις εξελίξεις στο μέτωπο των ΣΣΕ, καλεί η Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών. Η συνεδρίαση θα γίνει την Κυριακή 21 Ιούνη, στις 11 π.μ., στα γραφεία της Ομοσπονδίας και θα έχει θέμα το σχεδιασμό των επόμενων βημάτων.

ΟΜΙΛΟΣ «ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ»: Για τρίτη συνεχόμενη μέρα συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη, οι 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες των εργαζομένων στον όμιλο «Σκουλούδη» («Ευβοϊκή Οινοποιητική», ΙΝΟ), με αίτημα να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ