Σάββατο 17 Μάρτη 2018 - Κυριακή 18 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και από το βράδυ στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες στα δυτικά και σταδιακά θα επεκταθούν ανατολικότερα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν και θα γίνουν δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Κυριακή στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο θα εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με βροχές μικρής διάρκειας. Τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν γρήγορα και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία νότιοι έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά θα πνέουν νότιοι 6 με 8 που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Τη Δευτέρα στα δυτικά, στα κεντρικά, στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ