Παρασκευή 17 Δεκέμβρη 2010 - Κυριακή 19 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36

ΚΑΙΡΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/12/2010. Στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και στα βόρεια πεδινά. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις με ασθενείς πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια δυτικοί τοπικά 7 μποφόρ στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε δυτικούς σε όλη τη χώρα. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός στα ηπειρωτικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/12/2010. Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες - παράκτιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά και στα βόρεια πεδινά. Τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα είναι πιθανόν ισχυρά. Από το απόγευμα σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ, στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ που σταδιακά από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν παντού σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/12/2010. Παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια και κατά περιόδους στα δυτικά. Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο έως 7. Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/12/2010. Παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια και κατά περιόδους στα δυτικά και βόρεια. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ