Σάββατο 17 Νοέμβρη 2018 - Κυριακή 18 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου το Σάββατο θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το βράδυ θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ στα δυτικά και τα νότια σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά στα πελάγη έως 8 και πιθανώς 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Την Κυριακή αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια και τα παραθαλάσσια και τοπικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Τη νύχτα τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά στα πελάγη έως 8 μποφόρ και στα νότια από νότιες με την ίδια ένταση. Τη νύχτα από τα δυτικά οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρά στα ανατολικότερα τμήματα, σταδιακά όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Στα δυτικά αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org