Πέμπτη 16 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, Αχιλλέας Κανταρτζής, Γιάννης Ζιώγας και Νίκος Καραθανασόπουλος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό αν σκοπεύει να διορθώσει μια κατάφωρη αδικία και να πληρώνονται υπερωριακά για τις επιπλέον ώρες απασχόλησης το σύνολο του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Γιάννης Πρωτούλης, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς, αν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να ικανοποιήσει το αίτημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για πρόσθετη χρηματοδότηση 450.000 ευρώ, ώστε η σίτιση των φοιτητών να πραγματοποιείται χωρίς διακοπές ή περικοπές.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Μπάμπης Χαραλάμπους, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι προτίθενται να κάνουν για την άμεση πληρωμή των εφημεριών των γιατρών του νοσοκομείου Τρικάλων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα προτίθενται να λάβουν για τον εμπλουτισμό της λίμνης Βεγορίτιδας και για τον τερματισμό της οικειοποίησης των αποκαλυφθέντων εκτάσεων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Καζάκος, Λιάνα Κανέλλη, Διαμάντω Μανωλάκου, Εύα Μελά και Γιάννης Πρωτούλης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό αν προτίθεται να πάρει μέτρα προκειμένου να πληρωθούν άμεσα οι επιτηρητές του τεστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα στέγασης με όλους τους σύγχρονους όρους και προδιαγραφές, των νηπιαγωγείων στα Τρίκαλα.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ