Σάββατο 16 Μάρτη 2013 - Κυριακή 17 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ: Νεφώσεις θα εκδηλωθούν με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο βορειοανατολικό Αιγαίο ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και στα δυτικά και νότια πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Στα ανατολικά, κυρίως στα θαλάσσια θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τη νύχτα στα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία και από τα δυτικά σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ: Αραιές νεφώσεις θα εκδηλωθούν, ενώ μετά το μεσημέρι στα δυτικά, τα κεντρικά και νότια θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί 4 με 6, με γρήγορη εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΤΡΙΤΗ: Λίγες νεφώσεις θα εκδηλωθούν κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ