Πέμπτη 16 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2

Καιρός

Στο Ιόνιο, την ηπειρωτική χώρα και το Βόρειο Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κυρίως πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο.

Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι έντονα, σταδιακά θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Από το απόγευμα αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοδυτικοί μέτριοι και στα πελάγη τοπικά ισχυροί, γρήγορα όμως στα δυτικά και βόρεια και μέχρι το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές θα γίνουν βόρειοι ισχυροί και τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-9, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6-17, στο Αιγαίο από 9-19 και στη Θεσσαλονίκη από 4-9 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί μέτριοι, από το απόγευμα όμως θα γίνουν βόρειοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-17 βαθμούς.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ