Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 16 Σεπτέμβρη 2018 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

Tο Σάββατο στο Ιόνιο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Στα υπόλοιπα μέρη της χώρας ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται την Κυριακή με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα στα ανατολικά ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ