Κυριακή 15 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

* ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ το απόγευμα, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αχαρνών διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το 2ο Νεανικό Ανοικτό Ράπιντ για σκακιστές-στριες <15 χρόνων.

Οι αγώνες έγιναν στο Αθλητικό Κέντρο του ΕΟΣ Αχαρνών με ελβετικό σύστημα 7 γύρων και χρόνο σκέψης 10' (συν 5'' για κάθε κίνηση) για ολόκληρη την παρτίδα και με παράβολο συμμετοχής (5) πέντε ευρώ.

Παράκληση προς τους διοργανωτές, όπως μας στέλνουν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες τουλάχιστον 10 (δέκα) μέρες πριν από την έναρξή τους.

Θα επανέλθουμε με τα αποτελέσματα.

* ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' Τοπικής (Β' όμιλος) που έληξε στις 8 του Μάρτη, η πρόκριση για δύο από τις τρεις ομάδες θα κρινόταν από τις συναντήσεις του 7ου και τελευταίου γύρου και επικρατέστερες ήταν ο ΣΟ Πετραλώνων και ο ΑΟ Πήγασος Κυψέλης. Την πρόκριση διεκδικούσαν άλλες 3 ομάδες. Ο ΣΣ Πετρούπολης «Αναξ» είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του από τον 6ο γύρο και αντιμετώπιζε (με 11 β.) τον ΑΟ Πήγασος Κυψέλης (8 β.). Ο ΣΟ Πετραλώνων (9 β.) αντιμετώπιζε τον ΕΕΦΑΣ Ανω Βριλησσίων (7 β.). Η Εστία Νέας Μάκρης (7 β.) έπαιζε με τον ΣΟ Αγ. Βαρβάρας (6 β.) και ο ΣΟ Σαλαμίνας (7 β.) με τον ΣΟ Πετρούπολης (3 β.).



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ