Κυριακή 14 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

* Ο ΣΟΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ξεκίνησε τη νέα αγωνιστική περίοδο με το Νεανικό Τουρνουά που έληξε χθες Σάββατο στο εντευκτήριό του (πλατεία Κολοκοτρώνη - Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος και Μανδηλαρά) με μεγάλη συμμετοχή και χωρίς παράβολο.

Τα μαθήματα Σκακιού στον ΣΟΝΦ θα ξεκινήσουν στις 28 Σεπτέμβρη και είναι δωρεάν. Πληροφορίες - εγγραφές στην Ντίνα Σερετάκη και στο sonfilad@yahoo.gr

Παράλληλα, αρχίζουν οι προετοιμασίες για τις διασυλλογικές διοργανώσεις, αλλά και συναντήσεις ομάδων και σκακιστών. Στις 12.9 έγινε συνάντηση Παίδων - Κορασίδων, ενώ στις 26 Σεπτέμβρη θα γίνει συνάντηση και των ενηλίκων σκακιστών. Τέλος, στο πρόγραμμα εκδηλώσεων προβλέπεται να ξεκινήσει το καθιερωμένο φθινοπωρινό Οπεν στα τέλη Οκτώβρη, ενώ σχεδιάζονται ζωντανές αναμεταδόσεις του ματς Κάρλσεν - Ανάντ για τον Παγκόσμιο Τίτλο.

* ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ Παιδικό Τουρνουά που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Ομιλος Αιγάλεω, έλαβαν μέρος 11 παιδιά και αγωνίστηκαν με ελβετικό σύστημα των 5 γύρων. Νικητές αναδείχθηκαν οι Κουτσουβέλης Σπ. με 4,5 β., Γκουντούφας Χρ. 3,5 β. και Μηναδάκης Ανδρ. 3 β. Στις θέσεις 4. - 5. Λουρίδας Παν., Τσαπάρας Γκολφ. από 3β., 6.-7. Κασιούμη Παναγιώτα, Λιάμης Παυλ. από 2 β., 8.-11. Τσαπάρας Φιλ., Μέρτογλου Κωστ., Αγγελος Αντ. και Τσαπάρα Μαρία, όλοι από 1 βαθμό. Προπονητής του ΣΟ Αιγάλεω είναι ο ισχυρός Ι.Μ. Κώστας Μουτούσης.

* ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ, πολιτικό και αθλητικό πρόγραμμα στις 18, 19, και 20 Σεπτέμβρη, θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης» το 40ό Φεστιβάλ, κεντρικό σύνθημα του οποίου είναι «40 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή". Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων,(απολογία Ν. Μπελογιάννη). Συνεχίζουμε».

* Φίλε της στήλης Κεσόγλου Κ., λόγω καλοκαιριού, όλοι κάνουμε μικρολαθάκια, αργότερα στείλε μου το πρόβλημα να το ξαναβάλουμε. Για την παρτίδα στις 15 - 17/08/2014, σου έχω αφήσει φωτοτυπία στα γραφεία του «Ρ» - Σόλωνος 130, 2ος όροφος.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ