Κυριακή 14 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας αποφάσισε - μετά από 25 χρόνια, όπως είναι η περίπτωση του Σκακιστικού Τμήματος του Παναθηναϊκού Α.Ο. - να διαγράψει από τη δύναμή της όλα τα μη ενεργά, για πολλά χρόνια, Σκακιστικά Σωματεία της χώρας.

Αριθμητικά τα ανενεργά Σκακιστικά Σωματεία φθάνουν τα 163 και προέρχονται: Από την Αττική 49, από Αχαΐα - Ηλεία 20, από Κεντροδυτική Μακεδονία 19, από τη Θεσσαλονίκη 17, από την ΕΣΣΠΕΠ 16, από τα νησιά του Αιγαίου 12, από τα νησιά Ιονίου 9, από την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη 8, από την Κρήτη 6, από Στερεά Ελλάδα και Εύβοια 5 κι από τη Θεσσαλία 2.

Η τελική απόφαση διαγραφής θα παρθεί στη ΓΣ της ΕΣΟ στις 19.3.2010.

ΣΚΑΚΙχωρίς παράβολο συμμετοχής (!) διοργανώνει ο Σκακιστικός Ομιλος Νέας Φιλαδέλφειας. Πρόκειται για το καθιερωμένο, πλέον, Εαρινό Ανοιχτό Τουρνουά, το οποίο θα είναι παράλληλα και εσωτερικό πρωτάθλημα του Σ.Ο.Ν.Φ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές-στριες του Σ.Ο.Ν.Φ. καθώς και σκακιστές-στριες όμορων Σκακιστικών Συλλόγων. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος μέχρι 36 άτομα.

Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σάββατο (έναρξη 13 Μάρτη και ώρα 18.00) στο εντευκτήριο του Σ.Ο.Ν.Φ., πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 - Νέα Φιλαδέλφεια. Δηλώσεις συμμετοχής στο κ. Οδυσσέα Βαζελάκη, τηλ. 210.2528.417 ή στο e-mail: sonfilad@yahoo.gr

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑτης Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας και σε συνεργασία με το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας, κάθε Πέμπτη, εργαζόμενοι του νοσοκομείου, μετά τη λήξη της εργασίας τους κάθονται στα θρανία και διδάσκονται τις βασικές αρχές και τα μυστικά του πνευματικού αθλήματος του σκακιού από τον Ο.Μ. Στάθη Γαζή.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ