Σάββατο 14 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ είχε χτες η επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό δύο ανδρών από τα χιόνια, στο Κρουσανιώτικο Λιβάδι στο Ηράκλειο. Στο σημείο έσπευσε ερπυστριοφόορο όχημα της ΕΜΑΚ με άνδρες της υπηρεσίας, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δύο άνδρες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους. Προβλήματα προκάλεσαν στο δημαρχείο Ηρακλείου οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών. Τμήμα της οροφής του γραφείου του δημάρχου Ηρακλείου στην ενετική Λότζια κατέρρευσε, ενώ πλημμύρισαν γραφεία αντιδημάρχων.

ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ 17 ατόμων σε Λάρισα, Κατερίνη και Θεσσαλονίκη με την κατηγορία για αγορά και εμπορία ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία της Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συλλήψεις αφορούν στους επικεφαλής κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και αναμένεται να συλληφθούν και άλλοι, με το συνολικό αριθμό να ξεπερνάει τους 100.

ΝΕΚΡΗ είναι και μια 42χρονη στο Λουτρό Αμφιλοχίας από τη φονική έκρηξη, λόγω διαρροής υγραερίου, που σημειώθηκε στις 4 Φλεβάρη. Η 42χρονη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και έχασε τη μάχη για τη ζωή την Πέμπτη, αποτελώντας το δεύτερο θύμα της έκρηξης, καθώς είχε προηγηθεί ο θάνατος ενός 82χρονου. Η έκρηξη προκάλεσε τον τραυματισμό 17 ανθρώπων.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ