Κυριακή 14 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28

ΚΑΙΡΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ

Τοπικές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρά. Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα νότια 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα στα βορειοανατολικά πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες πρόσκαιρες βροχές μικρής διάρκειας. Σταδιακά και από τα δυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Ανεμοι: στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

ΤΡΙΤΗ

Βελτιωμένος καιρός και μόνο στα δυτικά και βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και από το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις με τάση ενίσχυσης. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ