Δευτέρα 14 Οχτώβρη 2002 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29

Καιρός

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους στα ανατολικά και νότια θα είναι έντονες. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά και στην Ηπειρο και μέχρι το τέλος της μέρας τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια βόρειοι μέτριοι και αργότερα ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα νότιοι μέτριοι που αργά το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους μέτριους με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12-20 βαθμούς, στα δυτικά από 14-23 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα από 15-24 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη από 14-19 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Θα υπάρχουν όμως και διαστήματα βελτίωσης. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι που το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους μέτριους με περαιτέρω ενίσχυση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 17-22 βαθμούς Κελσίου.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ