Σάββατο 13 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ 30 οχημάτων έγινε χτες το βράδυ στο 61ο χλμ της εθνικής οδού Αθήνας - Λαμίας, κοντά στο Σχηματάρι, με έναν νεκρό και δύο βαριά τραυματίες. Στο τόπο έφτασαν δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Οδηγοί είχαν εγκλωβιστεί σε οχήματα. Μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε γνωστός ο συνολικός αριθμός των τραυματιών. Η κυκλοφορία είχε διακοπεί και στο σημείο είχαν καταφθάσει ασθενοφόρα.

ΕΚΡΗΞΗ αυτοσχέδιου μηχανισμού, ο οποίος αποτελούνταν από δύο γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό, σημειώθηκε τις χτεσινές πρώτες πρωινές ώρες, στην πυλωτή πολυκατοικίας στο Αγρίνιο, όπου μένει ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας. Αγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τον μηχανισμό μπροστά από το αυτοκίνητο ταξίαρχου, ο οποίος υπηρετεί στην Πάτρα. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην πυλωτή και από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο ΙΧ του αξιωματικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη στιγμή της έκρηξης ο αξιωματικός δεν βρισκόταν στο σπίτι του, αλλά βρίσκονταν εκεί μέλη της οικογένειάς του.

ΟΜΑΔΑ που υπογράφει ως «Κάποιοι Αναρχικοί Συμμορίτες» ανέλαβε, χτες, με ανάρτηση κειμένου της στο διαδίκτυο, την ευθύνη για τα γκαζάκια στο δημαρχείο Καισαριανής την περασμένη Τρίτη και τον εμπρησμό τριών οχημάτων ΕΛΤΑ και ΔΕΗ. Οι συντάκτες του κειμένου δηλώνουν ότι οι επιθέσεις έγιναν σε ένδειξη συμπαράστασης στον Νίκο Ρωμανό, που βρισκόταν σε απεργία πείνας.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ