Σάββατο 13 Γενάρη 2018 - Κυριακή 14 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο θα εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στη Στερεά, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες, στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά καθώς σε περιοχές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς με ενδεικτικό υψόμετρο 400 - 600 μέτρα. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και τα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 πιθανόν τοπικά έως 9 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια μέρη της χώρας.

Την Κυριακή αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στο Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Στα δυτικά, από το βράδυ, οι νεφώσεις βαθμιαία θα αυξηθούν και στο Ιόνιο θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Τη Δευτέρα θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά, σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 7 με βαθμιαία εξασθένηση. Στα υπόλοιπα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ