Τετάρτη 13 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ χτες ύστερα από πρόσκρουση του επιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου «Blue Star Πάρος» στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Μύκονος - Τήνος - Σύρος - Πειραιάς, με 274 επιβάτες, προσέκρουσε στις 8.15 μ.μ. στον προβλήτα κατά τη διαδικασία πρόσδεσης. Από το τράνταγμα μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι όταν έπεσε πάνω της άλλος επιβάτης. Λόγω της πρόσκρουσης προκλήθηκε μικρή στρέβλωση στην μπάλα της πλώρης του πλοίου. Δεν αναφέρθηκε εισροή υδάτων ή θαλάσσια ρύπανση. Στο πλοίο απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από τον οικείο νηογνώμονα.

ΠΤΩΜΑ άνδρα βρέθηκε χτες το απόγευμα στη Βαρυμπόμπη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 40 χρόνων ο οποίος έχει δεχθεί πυροβολισμούς. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ιατροδικαστής. Το πτώμα εντοπίστηκε στο 25ο χιλιόμετρο της οδού Κατσιμιδίου.

ΜΠΡΟΣΤΑ σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος δευτέρου ορόφου στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα, όταν μέσα στον ψυγειοκαταψύκτη του σπιτιού βρέθηκε η σορός ενός άνδρα 65 χρόνων περίπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε σε εμβρυακή στάση, δεμένο χειροπόδαρα και με μονωτική ταινία στο στόμα. Σημειώνεται ότι ο αδερφός του 65χρονου είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στην Αστυνομία πριν από περίπου ένα χρόνο.

ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ το περασμένο Σάββατο στη Μήθυμνα της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Μήθυμνας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Πρόκειται για επτά άτομα (τρεις υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου, δύο υπήκοοι ΗΠΑ, υπήκοος Ολλανδίας και υπήκοος Κύπρου) ηλικίας από 27 έως 53 χρόνων. Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες αφαίρεσαν 335 σωσίβια γιλέκα, από χώρο ιδιοκτησίας του Δήμου Λέσβου, στην περιοχή της Μήθυμνας. Τα προαναφερόμενα σωσίβια κατασχέθηκαν, ενώ διενεργείται προανάκριση.



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ