Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ σημειώθηκε τις πρώτες χτεσινές πρωινές ώρες, στην περιοχή του Σαρακινάδου στη Ζάκυνθο, όταν 26χρονος απανθρακώθηκε στο ΙΧ που οδηγούσε, ύστερα από σύγκρουση με φορτηγό. Περίπου στις 06.50, το ΙΧ που οδηγούσε ο 26χρονος, από άγνωστη αιτία, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με φορτηγό όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Από την σφοδρή σύγκρουση, το ΙΧ που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών ενώ μετά από λίγα δευτερόλεπτα, έγινε έκρηξη, με αποτέλεσμα τα οχήματα να τυλιχθούν στις φλόγες. Ο οδηγός του φορτηγού, ελαφρά τραυματισμένος, μπόρεσε να βγει από το όχημα, αλλά δυστυχώς ο 26χρονος δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που αφού έσβησαν τη φωτιά από τα οχήματα ανέσυραν απανθρακωμένο τον 26χρονο.

ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ εντοπίστηκαν νεκροί, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης χτεσινής πυρκαγιάς σε κατοικία, στο Πολιχνίτο Λέσβου. Η πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς την οικία, με τους πυροσβέστες να ανασύρουν νεκρούς τους δύο άνδρες, ηλικίας 56 και 54 χρόνων.

Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΒΕΝΤΕΤΑΣ που ερευνούσε από την αρχή η Αστυνομία, για την εκτέλεση, με πέντε σφαίρες, 60χρονου στις 15 Ιούλη, στον Γέρακα Αττικής, επιβεβαιώθηκε από τη σχετική έρευνα. Οπως προέκυψε, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 49χρονος πατέρας του 20χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε πέρσι τον Μάη στην περιοχή Αγιος Πέτρος στην Πεντέλη. Ο 49χρονος έχει συλληφθεί. Για τη δολοφονία του 20χρονου, συνελήφθη τον περασμένο Νοέμβρη και βρίσκεται ήδη στις φυλακές, ο 23χρονος γιος του 60χρονου που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του δράστη στον Γέρακα. Ο 23χρονος όταν είχε συλληφθεί δήλωσε ότι κίνητρο της δολοφονίας του 20χρονου ήταν τα ναρκωτικά.

ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ βρέθηκε χτες ηλικιωμένος άνδρας, στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια. Πρόκειται για έναν 92χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, δεμένος πισθάγκωνα, στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Τσιμισκή 55, όπου έμενε μόνος.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ