Πέμπτη 12 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πτώμα γυναίκας που είναι πιθανόν να ανήκει σε ναυαγό του «Norman Atlantic» βρέθηκε ακρωτηριασμένο σε νοτιοδυτική παραλία της Κέρκυρας, στη θέση Γαρδένο Βιταλάδων. Από το σώμα έλειπαν τα κάτω άκρα. Σύμφωνα με τα ευρήματα από τη νεκροψία - νεκροτομή, που διενήργησε στο πτώμα ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ι. Αϊβατίδης, αιτία θανάτου της άγνωστης γυναίκας ήταν ο πνιγμός και τα άκρα αποσπάσθηκαν μάλλον από σκυλόψαρα. Οπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ι. Αϊβατίδης, η εικόνα του πτώματος συνάδει χρονικά με το ναυάγιο του «Norman Atlantic» και δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποια αγνοούμενη από το ναυάγιο. Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι πρόκειται για γυναίκα μετρίου αναστήματος, από 40 έως 50 χρόνων.

Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε χτες κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διώροφη οικία στον Κάτω Δρυμό Καλαβρύτων. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες και τα αίτια του θανάτου της γυναίκας.

Ο αριθμός των θυμάτων απ' τις επιπλοκές της γρίπης αυξάνεται καθημερινά, και ήδη χτες το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε καταγράψει 42 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Παράλληλα, 35 άτομα νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), ενώ από τις αρχές του χρόνου, έχουν νοσηλευθεί σε ΜΕΘ 108 άτομα.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ