Σάββατο 10 Νοέμβρη 2018 - Κυριακή 11 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως στην Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που στο Ιόνιο βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και το Ιόνιο θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νότια. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος τη Δευτέρα και μόνο στα ανατολικά και τα νότια αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ