Τετάρτη 1 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ»: Απολύσεις ανακοινώθηκαν στο Δήμο Αθηναίων. Μετά από πρόσφατη δικαστική απόφαση, που ουσιαστικά λύνει τα χέρια στη διοίκηση να διώξει 206 συμβασιούχους στην καθαριότητα και άλλους 34 στον ΟΝΑ, χτες ανακοινώθηκε σε άλλους πέντε συμβασιούχους έργου ότι «αποχωρούν», ενώ απολύθηκε και μία εργαζόμενη αορίστου χρόνου. Ολοι τους δούλευαν στην «Τεχνόπολις» του δήμου η οποία λειτουργεί ως ΑΕ, δείγμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει στο μέλλον τόσο κεντρικά στο δήμο και τις διευθύνσεις του, όσο και στα επιμέρους Νομικά Πρόσωπα ελέω της πολιτικής που ασκούν κυβέρνηση, δημοτική αρχή και ΕΕ.

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΦΟΝΟ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε χτες στη Λυκόβρυση με θύμα έναν 34χρονο κοσμηματοπώλη. Δυο ένοπλοι εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο στην οδό Πλαστήρα 5 και πυροβόλησαν τον ιδιοκτήτη του. Ο 34χρονος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι γείτονες άκουσαν θόρυβο από το κοσμηματοπωλείο και όπως λένε είδαν δύο άτομα να φεύγουν τρέχοντας. Αμέσως μετά, βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος τον ιδιοκτήτη. Το κοσμηματοπωλείο ήταν αναστατωμένο, κάτι που ενισχύει την εκδοχή της ληστείας. Από την Αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΖΑΜΙ: Χτες τα ξημερώματα άγνωστοι προσπάθησαν να κάψουν χώρο που χρησιμοποιείται ως τζαμί, στην Καλλιθέα. Οπως έγινε γνωστό, οι δράστες έφτασαν έξω από το κτίριο όπου βρίσκεται το τζαμί επί της οδού Αριστείδου 15 και αφού έσπασαν την τζαμαρία, έριξαν εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά.

Στο χώρο έμεναν μετανάστες, οι οποίοι ξύπνησαν από το θόρυβο και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες, στην ίδια περιοχή και με τον ίδιο τρόπο άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να κάψουν άλλο ένα τζαμί, στην οδό Σοφοκλέους.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ