Σάββατο 1 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 2 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο στα ανατολικά και τα νότια της χώρας αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην Κρήτη. Τις πρωινές ώρες στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και τις Κυκλάδες θα σημειωθούν ασθενείς βροχές και στα ορεινά ηπειρωτικά παροδικές χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν και στο Ιόνιο τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα δυτικά νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα κυρίως στα ανατολικά, ενώ παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.

Την Κυριακή προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά, με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Στα δυτικά και τα νότια της χώρας θα εκδηλωθούν νεφώσεις, με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, στη νότια Πελοπόννησο, στην Κρήτη και τις νότιες Κυκλάδες, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές από τη νύχτα στο Ιόνιο. Στην Ηπειρο, στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στα νότια της χώρας θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη, στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα από τα δυτικά θα εξασθενήσουν βαθμιαία και τη νύχτα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ