Παρασκευή 29 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΣΥΡΙΖΑ: ΑντιΚΚΕ ακροβασίες... ως συνήθως

«Σημεία και τέρατα» εφηύρε πάλι ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ για να επιτεθεί στο ΚΚΕ. Η αλήθεια είναι ότι όταν πρέπει να στηρίξεις πως είναι «αριστερή», «προοδευτική» η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που πλειοδοτεί αυτήν την περίοδο σε προτάσεις - μέτρα στήριξης του κεφαλαίου, δίνοντας την καλύτερη πάσα στην αντεργατική πολιτική της ΝΔ, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα καταφύγεις σε μπούρδες και ακροβασίες.

Αξιοποιώντας μία - αγνώστου(;) προελεύσεως - διαρροή που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει κολλημένη τη βελόνα τις τελευταίες 24 ώρες στο «ο λόγος που το ΚΚΕ ψήφισε παρών στην επανεκλογή Στουρνάρα είναι ότι ο πατέρας του ήταν στο ΕΑΜ»! Ναι, καλά διαβάζετε... Ακολούθησε το μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ σχετικό δημοσίευμα στον διαδικτυακό βόθρο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Σήμερα η σκυτάλη πέρασε σε κάποιες εφημερίδες, όπως η «Εφημερίδα των Συντακτών», που κάνει λόγο για «ακατανόητη στάση» του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ τοποθετήθηκε στην ψηφοφορία που έγινε στην Επιτροπή της Βουλής με «παρών», όπως κάνει όσον αφορά πρόσωπα που αναλαμβάνουν διοικητές με αυστηρά καθορισμένο ρόλο στην προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής, όπως ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, διοικητές ΔΕΚΟ κ.ά. Το 2014 το ΚΚΕ είχε ψηφίσει κατά του διορισμού του Γ. Στουρνάρα, καθώς τότε μετακινήθηκε από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ στη θέση του διοικητή της ΤτΕ.

Αλλά αν το ΚΚΕ ψήφισε παρών το 2020 «για τον πατέρα του Στουρνάρα που ήταν στο ΕΑΜ» - όπως λένε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόδικοι χρυσαυγίτες - γιατί δεν έκανε το ίδιο το 2014; Δεν υπήρχε τότε ο πατέρας Στουρνάρας; Ψιλά γράμματα για τα σαΐνια του ΣΥΡΙΖΑ...

Η πρόκληση από μεριάς του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από τη στιγμή που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Γενικό Συμβούλιο της ΤτΕ δεν αντιτάχθηκαν ούτε «για την τιμή των όπλων» στην ανανέωση της θητείας του Γ. Στουρνάρα ως διοικητή της ΤτΕ. Βέβαια εδώ που τα λέμε δεν περίμενε κανείς το διορισμό του Γ. Στουρνάρα για να μιλήσει για «κωλοτούμπα» του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν τη... ρετσινιά την έχει κατακτήσει με το σπαθί του - και το μνημόνιό του κ.ά. - ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζουν ότι με τέτοια ακροβατικά «επιχειρήματα» θα κρύψουν την πλάτη που βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση της ΝΔ στις σημερινές συνθήκες κρίσης, όπως έχει πει ο Αλ. Τσίπρας. Επιτίθενται με φτήνιες στο ΚΚΕ γιατί έχουν εκτεθεί και στους πιο δύσπιστους ψηφοφόρους τους ως στυλοβάτες του συστήματος και της αντιλαϊκής πολιτικής.

Το ποιος στέκεται απέναντι σε αυτήν την πολιτική αποδεικνύεται κάθε μέρα εκεί που δίνεται η μάχη. Και εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σταθερά απών. Αλλωστε αλλού έχει να δώσει τα διαπιστευτήριά του.Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ