Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 11 Σεπτέμβρη 2007 - αριθ. φύλλου: 9875

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΚΕ
Αύριο Τετάρτη στις 8 μ.μ. στο Πεδίον του Αρεως

Αύριο, Τετάρτη, στις 8 το βράδυ, στο Πεδίον του Αρεως θα πραγματοποιηθεί η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα.


ΣΕΛ.  3

ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ στα εργαζόμενα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία

Μακριά από τα εκβιαστικά διλήμματα. Τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Μπορούμε να το αποτρέψουμε. Εχουμε σταθερή γραμμή κατά της πλουτοκρατίας, κατά των επιλογών της ΕΕ και του ΝΑΤΟ

Σας καλούμε να ψηφίσετε το ΚΚΕ όλοι όσοι συμφωνείτε μαζί μας, ότι και επί ΝΔ και επί ΠΑΣΟΚ το βιοτικό επίπεδο έπεσε, τα δικαιώματα συρρικνώθηκαν, το αίσθημα ανασφάλειας έγινε ακόμα πιο έντονο. Ολους εσάς που συμφωνείτε ότι ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν απλώς κάποιες συγκλίσεις, κάποιες ομοιότητες, αλλά έχουν την ίδια στρατηγική στην οικονομία, στην κοινωνική πολιτική, στις συνδικαλιστικές και δημοκρατικές ελευθερίες, στην εξωτερική πολιτική, στις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας, στο πώς βλέπουν τη χώρα στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ, στη στρατηγική συμμαχία με τις ΗΠΑ. Ολους εσάς που αισθάνεστε προδομένοι και εξαπατημένοι, αισθάνεστε αγανάκτηση γιατί οι προσδοκίες και οι ελπίδες που νιώθατε γι' αυτά τα κόμματα δε δικαιώθηκαν.


ΣΕΛ.  6  -  13



ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΣΕΑ ΕΒΕ
Δυναμικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Χιλιάδες εργάτες και υπάλληλοι, φτωχοί αγρότες, μικροί και αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ, το απόγευμα του Σαββάτου συμμετείχαν στο πανεργατικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ και της ΣΕΑ ΕΒΕ, στην πλατεία Αριστοτέλους και την πορεία στην είσοδο της ΔΕΘ.


ΣΕΛ.  16
ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Σήμα κινδύνου για τη λαϊκή οικογένεια

Η διάσπαση του ενιαίου περιεχομένου της εκπαίδευσης είναι προ των θυρών. Απαιτείται συνολικός αγώνας από το εργατικό κίνημα και τα λαϊκά στρώματα. Σχόλιο της Γενικής Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα.


ΣΕΛ.  23
ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
Σκοτώθηκε εργάτης

Το θάνατο βρήκε το περασμένο Σάββατο 29χρονος εργάτης στη μεταλλευτική επιχείρηση S&Β, στην Αμφισσα, όταν το μηχάνημα που χειριζόταν έπεσε σε γκρεμό βάθους 100 μέτρων.


ΣΕΛ.  24

Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ