Σελ. /28
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 9 Φλεβάρη 2008 - αριθ. φύλλου: 9998

«ΣΤΟΠ» ΣΤΗΝ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗ που προβάλλουν ιδιωτικά και κρατικά ΜΜΕ

ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ
ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ
Μια πρώτη δυναμική απάντηση στην κραυγαλέα προκλητική κατάσταση που έχουν διαμορφώσει τα ιδιωτικά και κρατικά ΜΜΕ σε βάρος του ΚΚΕ και του εργατικού - λαϊκού κινήματος έδωσαν χτες βράδυ μέλη και στελέχη του Κόμματος, πραγματοποιώντας μαζικές εξορμήσεις σε τηλεοπτικά κανάλια και συγκεκριμένα σε ΕΡΤ, ΜΕΓΚΑ, ΑΝΤ1, ΑΛΦΑ, ΑΛΤΕΡ και ΣΤΑΡ. Μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στους εργαζόμενους σ' αυτά, προτρέποντάς τους να αντισταθούν σ' αυτό το νοσηρό κλίμα, στον αποπροσανατολισμό, στην εξαχρείωση και την αποχαύνωση. Να βάλουν εμπόδια και με την προσωπική στάση τους σ' αυτή την κατάσταση.

ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ
ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ
ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ
ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ

ΣΕΛ.  14  -  15

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ 61 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ
Απεργιακός ξεσηκωμός από το ΠΑΜΕ

Στα εργοστάσια του Στασινόπουλου στα Οινόφυτα έφτασε χτες το μήνυμα του απεργιακού ξεσηκωμού με το πλαίσιο πάλης του ΠΑΜΕ (φωτ.). Τα επόμενα 24ωρα και μέχρι την Τετάρτη 13 Φλεβάρη, κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την επιτυχία της απεργίας και των απεργιακών συγκεντρώσεων του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος σε 61 πόλεις όλης της χώρας, με κεντρική αυτή της Αθήνας, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Ομονοίας.


ΣΕΛ.  13


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σήμερα το συλλαλητήριο της ΠΑΣΥ

Συλλαλητήριο καταδίκης της πολιτικής που ξεκληρίζει τους φτωχούς αγρότες πραγματοποιεί σήμερα στις 11 το πρωί (στο Αγαλμα Βενιζέλου) στη Θεσσαλονίκη η ΠΑΣΥ.


ΣΕΛ.  10
Δικομματικός αποπροσανατολισμός

Η αντιπαράθεση στη Βουλή ανάμεσα στον πρωθυπουργό και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ήταν αποπροσανατολιστική και ανούσια. Οι λαϊκές δυνάμεις πρέπει να τους εγκαταλείψουν οριστικά.


ΣΕΛ.  9
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ»
Κραυγή αγωνίας και διεκδίκησης

Συγκέντρωση χτες για τις τεράστιες ελλείψεις και τη ραγδαία εμπορευματοποίηση της Υγείας.


ΣΕΛ.  12
Μαθήματα διατροφής στα ... φαστφουντάδικα!

Επεκτείνεται η παρέμβαση στα σχολεία των επιχειρήσεων οι οποίες επεμβαίνουν για να περάσουν στις μικρές ηλικίες συμπεριφορές και να αυξήσουν τα κέρδη τους.


ΣΕΛ.  23

Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ