Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 5 Νοέμβρη 2011 - αριθ. φύλλου: 11104

ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΜΑΣ - ΟΓΕ
Συλλαλητήρια ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκής επίθεσης
  • Την Πέμπτη, στην Ομόνοια, στις 6 μ.μ.
  • Συγκεντρώσεις όλες τις επόμενες μέρες και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας

ΣΕΛ.  14

Εργατική λαϊκή οργάνωση και συμμαχία κόντρα στα μονοπώλια

Αλέκα Παπαρήγα: Να πάμε στην κάλπη με την εργατική τάξη χειραφετημένη από τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, με τα λαϊκά στρώματα σε αντεπίθεση, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ

*

Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα που υπηρετούν την πλουτοκρατία, μακριά από τα κόμματα εκείνα που καλλιεργούν σκόπιμα στο λαό ότι μια άλλη κυβέρνηση, με τη δική τους συμμετοχή, θα λύσει το πρόβλημα. Απευθυνόμαστε στα εργατικά, λαϊκά στρώματα, στους οπαδούς και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και τους λέμε: Προσέξτε, σας στήνουν ένα μεγάλο δόκανο, σας τρομοκρατούν με την 6η δόση προκειμένου να ανεχτείτε μια κυβέρνηση δήθεν σωτηρίας του λαού και να πάμε σε εκλογές έχοντας εγκριθεί η σύμβαση χρεοκοπίας του λαού. Τώρα υπάρχει δυνατότητα με την εργατική λαϊκή οργάνωση και την λαϊκή συμμαχία που στρέφεται ενάντια στα μονοπώλια και στο πολιτικό τους προσωπικό, να μπουν εμπόδια, να χαλάσουν σχέδια. Να πάμε στην κάλπη με την εργατική τάξη χειραφετημένη από τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, με τα λαϊκά στρώματα σε αντεπίθεση, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ.


ΣΕΛ.  8  -  9

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Δεν θα περάσουν οι εκβιασμοί

Κύριε πρωθυπουργέ, απ' ό,τι κατάλαβα, αν κατάλαβα καλά, περιγράφοντας τη νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, εφόσον υπάρχει αποδοχή στα θέματα της συνεργασίας απ' τα άλλα κόμματα, αν κατάλαβα καλά το έργο της, προτείνετε τουλάχιστον κυβέρνηση ενός χρόνου ή και δύο χρόνων, πρώτον. Δεύτερον, αν κατάλαβα επίσης καλά, κι αυτό νομίζω το κατάλαβα πάρα πολύ καλά, έχετε ανάγκη από μια κυβέρνηση συνεργασίας γιατί πρόκειται να πάρετε τα αγριότερα μέτρα, χειρότερα και απ' αυτά που έχουν παρθεί μέχρι τώρα και θέλετε μια κυβέρνηση με πολλά κόμματα γιατί πιστεύετε ότι έτσι θα τσακίσετε το κίνημα. Δικαίωμά σας. Οχι, όμως, πρέπει να μπει τέρμα στον εκβιασμό ότι όλες αυτές οι θυσίες και ενδεχομένως και οι προσωπικές σας, γίνονται για την έκτη και έβδομη δόση... Τέρμα στους εκβιασμούς. Δεν θα περάσουν οι εκβιασμοί!



ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Τη Δευτέρα ξεκινούν οι αρχαιρεσίες

ΣΕΛ.  16
ΕΕ - ΕΥΡΩΖΩΝΗ - «G20»
Οξύτατοι ανταγωνισμοί και αδιέξοδα παζάρια

ΣΕΛ.  6
ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ
Εκτός παιδικού σταθμού παιδί ανασφάλιστης μητέρας

ΣΕΛ.  17
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΣΥ
Ενάντια στο ξεπούλημα της «ΔΩΔΩΝΗΣ»

ΣΕΛ.  15
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Για τις συγχωνεύσεις τμημάτων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΣΕΛ.  18

Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ