Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 6 Νοέμβρη 2011 - αριθ. φύλλου: 11105

ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΜΑΣ - ΟΓΕ
Συλλαλητήρια την Πέμπτη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική
  • Συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις
  • Στην Αθήνα: 6 μ.μ., Ομόνοια

ΣΕΛ.  11

Συμπόρευση με το ΚΚΕ η μόνη ελπίδα για το λαό

Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα σε αυτούς που στήριξαν τις ελπίδες τους στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ενώ ταξικά είναι στην αντίπερα όχθη. Για να πάρει εκδίκηση ο εργαζόμενος, για όλα όσα υποφέρει, μία επιλογή έχει, να δώσει στην κάλπη δύναμη στο ΚΚΕ, ώστε την άλλη μέρα η δύναμη του Κόμματος να τροφοδοτήσει την αντεπίθεση του κινήματος, της λαϊκής συμμαχίας

Από την συγκέντρωση του ΚΚΕ την περασμένη Παρασκευή στο Σύνταγμα

*

Από την συγκέντρωση του ΚΚΕ την περασμένη Παρασκευή στο Σύνταγμα
Η ταξική πάλη πρέπει να κατευθύνεται σε έναν και μοναδικό σκοπό, στην κατάκτηση της εργατικής εξουσίας, μιας εξουσίας που θα υπηρετεί την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα. Θα συναντηθούμε στους αγώνες, εργοστάσιο το εργοστάσιο, γραφείο το γραφείο, γειτονιά τη γειτονιά, χωράφι το χωράφι, σχολείο το σχολείο, στις καθημερινές μάχες για την παρεμπόδιση της αντιλαϊκής πολιτικής. Ο λαός να σκεφθεί ένα και μόνο πράγμα: Οτι πρώτα ψηφίσθηκαν αντεργατικοί, αντιλαϊκοί νόμοι και μετά καταβλήθηκαν οι δόσεις. Να συναντηθούμε στην κάλπη με τους ανθρώπους του μόχθου με ένα στόχο, να αποδυναμωθούν δραστικά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ . Μπροστά στις αντιδραστικές εξελίξεις η μόνη ελπιδοφόρα προοπτική είναι η ενίσχυση και συμπόρευση με το ΚΚΕ.


ΣΕΛ.  2  -  4

Μεγάλη Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση

Επέτειος αύριο της Οκτωβριανής Επανάστασης, που άνοιξε το δρόμο για το πέρασμα της κοινωνικής εξέλιξης στην ανώτερη βαθμίδα της, το σοσιαλισμό, με προοπτική την αταξική κομμουνιστική κοινωνία. Που ενσάρκωσε τα όνειρα και τους πόθους «των κολασμένων της Γης» για την έφοδο στο δικό τους ουρανό.


ΣΕΛ.  10 Ενθ Ιστορίας


Μήνυμα της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στους πολύτεκνους

ΣΕΛ.  7
ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Επικίνδυνα αντιλαϊκά σενάρια

ΣΕΛ.  5,   19
ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΕΙ
Πανελλαδική κινητοποίηση την Παρασκευή

ΣΕΛ.  12
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Για τις εκλογές στα επιμελητήρια των EBE

ΣΕΛ.  13
ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ «ΔΩΔΩΝΗΣ»
Σήμερα πανηπειρωτική κινητοποίηση

ΣΕΛ.  22
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για τη δουλειά με τους βιομηχανικούς εργάτες

Πλατύ κάλεσμα σε όλους τους βιομηχανικούς εργάτες απευθύνουν οι κομματικές οργανώσεις της Νομαρχιακής Οργάνωσης Βιομηχανίας της ΚΟΑ του ΚΚΕ, στην πολιτική συγκέντρωση που πραγματοποιούν την ερχόμενη Τετάρτη 9 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ, στο ξενοδοχείο «Νοβοτέλ» (Μ. Βόδα 4-6) με ομιλήτρια την Γενική Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.


ΣΕΛ.  16   -   17

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ